-- advertisement --

Discussion

  1. A person sold two cows each for Rs. 9900. If he gained 10% on one and lost 20% on the other, then which of the following is true ?
    1. He gained Rs. 200
    2. He lost Rs 200
    3. He neither gained nor lost
    4. None of the above
  1. Correct Option: D

    The cost price ( CP ) of profitable cow = 9900 / 1.1 = 9000
    and profit = Rs. 900

    The CP of loss yielding cow = 9900 / 0.8 =12375
    and loss = Rs. 2475

    So the net loss = 2475 - 900 = 1575


Your comments will be displayed only after manual approval.

-- advertisement --

-- advertisement --